Onze partners binnen het project : "Kinderen die willen bewegen"

SBM Insurance De Blay SBM Insurance De Blay

SBM Insurance, al sinds 1947 uw vertrouwenspartner in verzekeringen !

Servatis Servatis

Bij DVV staat de klant centraal en bij ons, Servatis, is dat niet anders. Klanten kunnen bij ons terecht voor een persoonlijke service voor hun verzekeringen, beleggingen en kredieten.
Wij zijn exclusief consulent van DVV verzekeringen! Je kan ons makkelijk bereiken via katja.maebe@dvv.be.

Bakkerij Seynaeve Bakkerij Seynaeve

Bij bakkerij Seynaeve vindt u enkel ambachtelijk vervaardigde lekkernijen. Van brood tot gebak, van chocolade tot taarten: onze handen verwerken kwalitatieve grondstoffen tot echte en pure producten waar je vingers en duimen bij aflikt.
Kortom, bij Seynaeve vind je het ambacht van vroeger met de stijl van vandaag!

Uniglobe Tago Travel Meise Uniglobe Tago Travel Meise

Dé specialist in zakenreizen 

Tago Travel maakt deel uit van UNIGLOBE, sinds meer dan 35 jaar dé specialist op het gebied van zakenreizen en met vestigingen in meer dan 60 landen wereldwijd. Als zakenreiziger kunt u dus niet alleen genieten van de persoonlijke aanpak en service van Tago Travel maar tegelijkertijd ook van de kracht van een internationale organisatie. Door het uitbouwen van een sterke relatie kennen we uw bedrijf en uw beleid. Zo kunnen onze reisexperten u een oplossing aanbieden die op maat van uw bedrijf is gemaakt en rekening houdt met uw bedrijfscultuur en budget. Ook op vlak van incentive reizen hebben we een uitgebreide ervaring. We werken graag een voorstel voor u uit, op maat van uw organisatie.

Ook voor vakantiereizen 

Bij Tago Travel kan u ook terecht voor al uw vakantiereizen. Onze ervaren reisprofessionals zorgen ervoor dat uw vakantie zorgeloos verloopt en tegen de beste tarieven. Contacteer ons dus voor al uw reisplannen!

BarMââs BarMââs

Het sportcafé in centrum aan de sporthal van Meise!  Er is een ruim aanbod van zware bieren. Het is gelegen in een gezellig kader met een groot zuidgericht terras. Het terras is omgeven met verschillende petanquebanen en dat alles in het groene hart van Meise. Bovendien is er een super vriendelijke bediening…  Alle dagen geopend buiten op zondag.

Fietsenwinkel Cycles Emrin Fietsenwinkel Cycles Emrin

Al meer dan honderd jaar vakmanschap. Cycles Emrin in Nieuwenrode heeft alles in huis voor veel fietsplezier. Zo vind je steeds een fiets die volledig bij jou past. Dat kan gaan van een kinderfiets tot een racefiets. Verder bieden wij ook een ruim assortiment aan fietskledij, helmen en schoenen aan. Ook hebben wij allerlei fietsaccessoires in de aanbieding om jouw fiets helemaal te laten personaliseren. Je kan ook bij ons ook terecht voor een uitgebreid aanbod aan sportvoeding en verzorgingsprodcuten. En, niet te vergeten, wij zorgen natuurlijk ook voor het onderhoud en de herstellingen van jouw fiets. In een mum van tijd zorgen wij ervoor dat jij weer op de fiets zit. We bieden al onze klanten topkwaliteit en een uitstekende service. En dat al vier generaties lang. In 1908 start Isidoor Emmerechts, beter bekend als Doreke, zijn fietsenwinkel. Hij doopt de zaak EMmeRechts Isidoor Nieuwenrode en laat de naam deponeren. Nu staat de fietsenwinkel nog altijd aan de top onder leiding van David en Romy.

Wenst u ons project te ondersteunen?

Stuur ons vrijblijvend uw vraag en wij zorgen voor extra visibiliteit voor uw bedrijf.

Contacteer ons